Men imorn blir det danmark! Kanske...

Ja, imorn kanske det blir danmark. Om det inte är för varmt. Men vi ska iallafall till helsingborg.
Jag måste shoppa. Orkar verkligen inte sola varje dag. Men det fattar ju inte mamma... Aja,
jag ska köpa en väska och solbrillor :) Vi käkade på restaurnag och sen gick vi hem och
då hade fredrik gjort efterätt. Det var asgott!
Tyvärr blev det ingen bild för jag hade inte med mig mobilen ut.


Glöm vad jag sa...

Vi åkte inte till danmark. Det är as varmt ute...
Jag ahr inte gjort något särskillt idag. Det har varit fett tråkigt.
Har faktist hemlängtan...

Fräsch

Nu är jag duschad och klar. Fast jag snorar som en jäkla... Det är as jobbigt!
Men jag måste få i mig nått i magen innan vi åker.
Kommer snart!

Danmark nästa!

Vaknade nyss... Jag är as trött... Hoppas jag kan bli piggare?
Kanske om jag tar en dusch? Ja, jag tror jag gör det.
Tar en dusch :)


Godnatt

Nu ska jag tyvärr sova så det bli inget mer bloggande förren senare när jag vaknar! HIHI :D
Oj, nu är klockan mycket! Om jag ska hinna se ett avsnitt av desperate housewives måste jag
sätta på det nu. Ojuste! Designen är bara slarvig. Var så trött på min gamla...

IM HOME!

Ja, eller jag kom hem helv nio. Har bara inte haft lust att blogga... Men nu är jag här! Redo för sängen. Vi ska nog åka över till danmark imorn och höra alla snacka roligt :) Haha förlåt men danska och finska är ganska fult språk... Hehehe :$ Idag så åkte vi till Flickorna Lundgren som är ett uuuur gulligt fik vid typ ängelholm. Sen stack vi till en liten håla i ängekholm och deras centrum var typ värsta... Till och med tyresö centrum är bättre! Okej kanske inte men nästan! Och då har man ett dåligt centrum och man har dåligare än tyresö! Haha men nu ska jag borsta tänderna. Skriver snart igen!

ps. bilder kommer sen.

Godmorgon

Det här inlägget publiserades aldrig ....

Nu är jag nästan färdig för the beach. Sen ska vi ju golfa så jag skriver när jag kommer hem.
Vilket kan bli ganska sent eftersom vi ska käka på restaurang efter.

I miss you so

ÅÅÅÅH, Jag saknar alla! Amanda, julia, emma, emelieh, emelie h, ja alla i min klass + många fler.
Jag ringde emelieh igår. Tydligen så är nästan alla borta. Och jag har lovat emelieh att vara med henne
första dagen jag kommer hem och det ska jag! Jag saknar dig lk §

älskar den här bilden


fakta om the cp knöl

Haha, jag kan ju inte sluta skriva om min knöl på foten. Men min moster berättade ju att hon har en
likadan och om min skulle börja göra ont ska vi gå till doktorn. Och min knöl gör ont. Inte om man bara
trycker på det. Men trycker man på sidan av den gör det ont. Och när jag springer mycket gör det ont
och när jag går i ballerina skor är det som att gå med helvetet på fötterna... Så mamma har sagt att vi
ska till läkaren när vi kommer hem så han får kolla på cp knölen :)

Oppsi :s

Vi ska nog inte spela golf idag. Inte bada heller. Mamma har urinvägsinfektion. Och vi ska inte käka på restaurang heller för resturangen har stängt på måndagar. Eller vi kanske ska spela 9 håls runda. Men det är bara kanske ...

Upp till er att bestämma

Nu ska ni få ett  val. När vill ni att jag ska avslöja vem som vann månadens blogg tävling?

1. i början av juli

2. i mitten av juli

3. i slutet av juli

VIKTIGT!

Endel av er har kommenterat era röster i ett annat inlägg. Var vänliga kommentera HÄR annars räknas inte era röster! Och kom igen nu! RÖSTA RÖSTA RÖSTA! Ni får ju tvinga era kompisar rösta på er ;) Not against the law :) <3

Im going caddie...

Åt mamma den här gången. Hon har en skönare vagn. Fast innan så ska vi sola och bada. Tror jag ;) Skriver snart igen.


BB

Haha jag tänker inte berätta vad BB står för men ena B:t står för Brasilien. Kan ge er en liten ledtråd. Brasilien vann ju matchen mot USA? HELT FEL! USA skulle vinna. Jag har nästan ingenting mot brasilien men ja... Och sen säger kommentatorn " Brasilien är dom största mästarna " Man ba Whaaat? Nejnejnej, jag älskar brasilien som land. Vill åka dit men ja... Jag har mina åsikter om "nysvenskar" haha eller vad man ska kalla folk från olika länder. Vad vill dom att vi ska kalla dom? En sak som jag stör mig lite på. Det här är inte hos alla såkallade "nysvenskar" men hos endel som jag träffat. Om dom kallar oss svennar? Så tar vi ju inte direkt åt oss så mycket? Men däremot om vi efter att dom kallat oss svennar så kallar vi dom blattar. Då ska dom ha "fight" och allt? Jag älskar många i olika hudfärger eller vad man ska kalla det. Men ibland kan första intrycket av någon som håller på så vara konstigt, eller helt enkelt fel. Haha...

ps. BB står inte för något riktigt dumt!

NU SKA VI NER TILL ICA OCH KÖPA MYS TILL FOTBOLLEN, SKRIVER SEN !

 

fulla or what?

Haha, okej mamma och anders är inte fulla. Men riktigt flummiga. Sen jag skrev senast så har jag varit i mölle och solat. Jag har blivit ganska brun nu! Men sen åkte vi och handlade och sen stack vi hem. Jag sträckte mig i mölle idag så jag följde inte med när dom åkte och spelade golf. Nu ska jag iallafall hjälpa till här hemma.

ps. min brorsa tänker döda mig imorn sa han :) "syskonkärlek" ;)

Jag hatar...

Att vara förkyld! Och jag är det just nu -.- Jag ligger och hostar as mycket! Det är s*** jobbigt... Men det sägs att te med honung ska hjälpa. Eller?

Godmorgon, eller?

Jag vaknade typ 11 tror jag det var. Haha jag håller inte koll på klockan. Har ätit frukost och
duschat. Idag ska vi till mölle tror jag. Och bada och sola. Fast det blåser typ fett mycket.
Men varmt är det iallafall! Men nu ska jag fixa mig. Puss!

4 enkla steg

Jag var inne och kollade på någon tjejs blogg och såg en as smart hemsida. Där kan du med hjälp av 4 enkla steg få mera besökare! Det är bara det 4 steget som är lite svårare än dom andra men ändå. Och snabbt går det också! Så gör som jag.
Bli medlem här!

"King of Pop har lämnat oss"

Ja, så löd rubriken på aftonbladet.se. Som ni alla kanske hört har självaste Michael Jackson eller MJ som han också kallades, avlidit. Man kan läsa om det överallt. Själv satt jag och min brorsa och kollade på live cnn news klockan 01.00 - 02.00 för att få klart för oss om han verkligen är död eller inte. Han fick en hjärtattack och hamnade sen i koma, sen avled han. Tänk er, även vilken ålder man än ar i. Så kan man dö. Nästan det ända man måste göra är att leva hälsosamt och må bra. Jag tror däremot inte att han levde så hälsosamt. Michael's familj är rätt övertygade om att han han tagit flera överdoser med smärtstillande som kan ha påverkat hans död. Lite senare när jag läste kommentarer och sånt, så såg jag en sak. " Tänk om han fejkat sig död? " Ja, tänk om. Han kanske var trött på kändisskapet och fejkat sin egen död? Men lev i nu tiden och sörj med hans familj. RIP Michael Jackson always in our hearts.

Läs mer om dödsfallet här

Men du måste ju hålla med mig,  Han var sötare förut?

Movie or not?

Jag är jäkligt trött just nu... Ska jag verkligen kolla på film?
 

Bedtime

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på legally blondes. Vet inte riktigt vad den handla om men nått är det ju iallafall. Mamma och fredrik bråkar... Han säger att det är tråkigt här ( vi kom hit igår kväll? ) Aja, om han säger att det fortsätter vara så här tråkigt sa mamma att vi åker hem tidigare typ. Hon vill liksom att vi åker nästa lördag eller söndag men min fråga är då, vad ska vi göra varje dag tills på söndag? Om hon vill att jag ska säga vad jag vill göra måste jag ju få en karta eller vad man ska säga, på vad som finns här i höganäs och helsingborg och sånt. Jaja, godnatt!


Brownie?

Yes! Jag har blivit brunare! Och brunare kommer jag bli! Yeeeha! :D Haha, vi ska snart kolla på fotboll och sen ska vi iväg och handla och sen grilla. Imorn vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Om dom spelar golf följer jag nog med och går caddie. Man blir brun om man spelar golf och ett extra är att man får bra motion :) Men nu äre fotboll time! Pussar från johanna §

Jag bestämde mig för att leka fotograf när jag kom hem för 1 timme sen. Men jag fick bara in en bild på datan, testar senare om jag får in resten!


utanför oss


Sola hela dagen

Har precis kommit hem från ica där vi köpte dricka. Snart ska vi väll typ käka tror jag.
Är typ fett hungrig. Men sen ska vi nog gå ner till stranden och bada och sola.
Hörs sen!

Hemsökt hus?

Jag svär, det här huset är typ hemsökt :o Eller nej det kanske det inte är. Nu överdriver jag men det är spöklikt. Ett piano som säkert kommer börja spela inatt, en gungstol och en läskig vind... Haha men det är ju folk som igentligen typ "bor" här så dom borde ju märkt nått. Men nu ska jag inte skrämma upp mig själv! Haha movie time!

Fusk ?

Förlåt för att jag inte skrev så mycket i bilen men jag satte mig fram och kunde inte nå min dator. Jag har inte hunnit ta bild på bilen vi fick låna men den är typ taxigul, -.- , har tre säten fram, tre i mitten och tre längst bak så den är as stor :) Vi åt iallafall på någon pizza sak och nu har jag as ont i magen... Ojuste, angående rubriken? Ni vet min "månadens-blogg" tävling? Jo, asso en del har röstat från samma ip adress men skrivit två olika namn. Sorry, men det funkar inte. Jag kollade idag och kände igen en ip adress och det visade sig att 2 ip adresser dykt upp flera gånger. Jag tar alltså bort en slumpmässig röst från samma ip adress!

Bilder kommer imorn !

Dierkt från bilen

Nu sitter jag i bilen, efter allt stress imorse. Bort tappade mobiler och dåligt humör.. Men nu är det bättre. Jag är bara lite hungrig. Men vi ska stanna snart. Nu ska jag kolla på ett avsnitt desperate housewives och sen skriver jag igen tror jag :) Puss & kram !

Skriver i bilen

Nu har jag packat klart och ska lägga mig i sängen och kolla på tv och försöka somna så fort som möjligt eftesom jag ska upp halv åtta.. Jaja, jag skriver i bilen! Godnatt :)

Skåne here we come !

Förlåt för dålig uppdatering! Men jag har packat och sånt. Imorn bitti åker vi!
Mamma sa att vi skulle vara borta i två veckor men jag ba na-aaa! Glöm skåne
i två veckor, jag nöjer mig med en vecka. Jag ska ju till grönan med emelieh, acke
och lillen, tror jag det var, nästa vecka så .. Aja, det blir nog max 10 dagar hoppas jag...
Men nu ska jag packa vidare. Puss!

Matförgiftning

Godmorgon bloggen

Det blir ingen amanda idag, hon smsade och sa att hon hade matförgiftning. Krya på dig älskling ! Så idag ska jag nog bara sola. Fast först ska jag bli pigg .. Jag är as trött. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll så jag slipper sova i bilen. Fast vi ska åka i en buss så :) Ni kan få bild imorn. Pappa sa att det komemr ta 6 - 7 timmar om man räknar med när vi ska stanna och handla och sånt. Men nu ska jag nog fixa nått till frukost. Pusspusspuss !

förlåt för bildfattigt, men jag är hos pappa och har inte min dator med mig.


Glöm ej ..

Att rösta genom att trycka här !

3 videor !

Haha, var det 3 videor till och med ?! Haha, trodde bara det var 2 :)
J : JAHA.. Du spelar in!
M : Hahah, Ja?
J :Här är vi.. Vet inte vart det är, men fint var det iallafall X)


Hahaha, nu har jag iallafall suttit på balkongen med pappa i en timme och diskuterat plan som störtar och sånt ;) Haha, kanske intelåter så kul med det var as intressant ! :) Ska nog snart lägga mig i sängen och kolla tv, scruubs :) Hihi mitt favorit program nästan. Det är as kul ! Aja, godnatt jags kriver när jag vaknar imorn. Fredrik sover inte hemma så jag kan sätta på datan när jag vaknar. Godnatt alla söta läsare !


Mys på balkongen

Nu ska jag sätta mig på balkongen och lyssna på mucik och messa. Eller så
väntar jag tills det blir lite mörkare ute. För då kan man tända ljus :) Imorn äre
iallafall amanda som gäller. Sen ska jag hem till mamma och packa och
på torsdag åker vi till skåne.
Ska sola som in i *¤%£@ !!

så brun ska jag bli :)

Skriv ditt namn med

skriv ditt namn med lillfingret: johanna
skriv ditt namn med armbågen:  johqan n saz
skriv ditt namn med pannan:  jiwqa
skriv ditt namn med hälen: jiohahnhna
skriv ditt namn med örat: kpkke ?
skriv ditt namn med munnen: jjohannaa
skriv ditt namn med tungan: johanna
skriv ditt namn med näsan: johanna

Kina

Kom preic hem från kina restaurangen. Jag käkade kyckling med ris och jordnötsås :) Men iallafall, idag så var jag ju på picknick med mimmi och vi kom fram till att vi skulle gå till gammelström! Så vi gick till ica och köte jordgubbar och vit choklad och gick dit :) Haha vi gjode två sjuka videos ! Nu ska jag kolla tv tror jag :)




gammelström? eller vare nyfors :s


ser det inte lite gott ut ?

RÖSTA !

HÄR KOMMER KANDIDATERNA TILL MÅNADENS BLOGG ( obs ! det håller på halva juli också )

http://moaofsweden.blogg.se/
http://amlia.blogg.se/
http://shopalicious.blogg.se/
http://iga.blogg.se/
http://noreal.blogg.se/
http://emeluie.blogg.se/
http://flippchiks.blogg.se/

RÖSTA EN GÅNG, ( samma ip adress avslöjar ju sig ;) )

Picknick med mimmipigg !

Nu ska jag hem till mimmi och sen ska vi handla nått och ha picknick. Vart får ni inte veta!
Haha feel the pain! Nej, men vi har faktist inte bestämmt vart än men vi kommer väll på nått.
Imorn äre amanda som gäller och på torsdag ska jag till skåne! Ni får smsa as mycket då !

ps. haha, rebecca vadå söt ?! X)

Sängen nästa !

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv. Jag är uber trött efter att gått upp 9 och vart ute hela dagen. Imorn ska jag iallafall iväg med mimmi någonstans och ha picknick. Vet inte vart men jag bloggar nog imorn bitti. Och jag ska typ sova hos pappa till på torsdag :o Mamma hade tydligen sagt det till mig ? Öh, är det bara jag som är senil eller är det hon som börjar tro att hon säger saker som hon igentligen bara tänker ? Jag tror att jag är senil. MEN DET ÄR EMELIEH OCKSÅ. Vi är senila tillsammans :D Hihi men jag skriver imorn när fredrik vaknat så att jag inte väcker honom när jag sätter på datan. Vi delar ju rum. Men den 3 agusti flyttar vi ! :D GODNATT !


About the knöl ..

Ni kanske kommer ihåg för typ 3 veckor sen när jag skrev om min knöl på foten ?
Jo, det visade sig att min moster också hade en sån. Och hon sa att om den gör ont ska man operera bort den. Hennes gör inte ont men min gör det. När jag springer mycket och när jag går i ballerina. Vilket jag gjordeidag och gissa hur ont jag har nu. Det gör inte så ont när man trycker men ..


Runt halva stockholm

Nu är jag hemma hos pappa igen. Förlåt för dålig uppdatering men vi har åkt runt halva stockholm.
Okej det har vi inte men det känns som det. Dagen började med att jag mötte emelieh och clara. Dom
skulle typ sola och sånt. Sen tog vi bussen hem till clara och käkade och typ sjöng. Eller dom sjöng. Vid
typ halv fyra ville clara åka till stan och köpa navel piercing smycke. Så vi stack till punk shop i t-centralen
och sen åkte vi till fornudds parken och typ snacka och lekte. Sen tillbaka till Trollbäckens centrum och
köpte glass och när vi skulle åka hem kom emelieh's pappa förbi i sin buss och skjutsade oss till clara
och sen skjutsade han mig och emelieh till centrum. När jag kom dit hade bussen precis gått så jag gick hem till trollbäcken. Nu ska vi iallafall käka ! Jag är inte så hungrig men ja,

bilder kommer imorn eftersom jag inte har min data här !

Hemma hos pappa

Min buss går om 40 minuter. Jag ska möta emelieh och clara, dom ska iväg någonstans
och sola solarium. Jag fick inte, mina föreldrarvägrar släppa taget om mig. Nu förstår jag
hur fredrik kände. Om han nu kände såhär. Alla ni som har föreldrar som låter er vara ute
på kvällen och ringer inte ver 20 minut, ni har det väldigt bra ! Allvarligt .. Det är lite jobbigt när
ens föreldrar ska ringa varje timme och fråga vart man är och så. Om dom fortsätter stänger
jag av min mobil .. Aja, jag är hos pappa nu iallafall och nu ska jag nog möta clara och emelieh,
dom var klara nu :)


Nu ska trötta jag sova

Det har vart en lång dag och jag måste verkligen sova om jag ska upp tidigt imorn. Somsagt ska jag iväg någonstans med clara och emelieh. Godnatt !

gammal bild, men gud vad jag saknar tiderna !


Vad ska johanna göra imorn ?

Jo, johanna ska ställa klockan på rigning vid halv tio så att jag kan gå till centrum,
köpa en bussremsa och sen åka hem till pappa och lämna lite saker och hämta
min väska. Sen går jag nog till trollbäckens centrum eftersom det är så nära. Där
ska jag möta emelieh och clara. Vi ska typ iväg någonstans och bada. En hake
bara .. Jag kan inte bada. Haha ni förstår nog varför. Men jag solar istället :D
Men nu ska jag kolla på tv eller kanske gå ut ? Jag känner verkligen för att gå ut ..
Jag har ont i huvudet !

Skåne, here i come !

Japp, på tordag sticker jag till skåne. Vi ska bo hos mina kusiners typ farmor och farfar eller nått. Fast dom är ju inte hemma. Men som sagt så sticker jag på torsdag typ förmiddag eller eftermiddag. Är borta drygt en vecka men ni behöver inte oroa er. Jag har datan med mig och ska försöka uppdatera iallafall 2 gången i bilen. Sen minst 2-3 gånger om dagen. Vi ska väll typ spela golf, eller dom ska. Jag ska sola as mycket ! Bli brunis. Fast dom ska ju inte bara spela golf. Vi ska göra massa aktiviteter också. Kanske sticka till liseberg på vägen hem. Och mamma och anders pratar om att typ åka till tyskland. Jag vill åka till farmor i spanien med en kompis .. Aja, man får inte alltid som man vill ..



Emelieh on the phone!

Jag har precis snackat klart med min lk i telefonen. Hon väntade på att clara skulle sola klart sen skulle hon sola. Men hon fick typ bara sola i 6 minuter. Jag vill också sola .. Jag ska fråga pappa. Hoppas han säger ja, liksom han vill att jag ska bli av med mina finnar lika mycket som jag vill bli av med dom ..


Svårt ..

Jag kan inte bestämma hur jag ska göra. Ska jag utse veckans blogg ? Ni får besätmma. Här får ni några alternativ.

1. Ni kommenterar ett inlägg och jag utser efter en vecka/måndad vem som blir veckans/månadens blogg.

2. Ni kommenterar ett inlägg och sen skriver jag kanditaderna i ett annat inlägg och ni får rösta på en blogg.

3. Jag nominerar olika bloggar ( med tillåtelse från er ofc ) och sen får ni rösta.

Kom gärna med förslag på annat !

Hello tyresö, IM BACK !

Yes ! Jag är tillbaka i tyresö ! Nu kan jag uppdatera mer. Omg, min statisitk asso ..
Jag ska börja kolla den var tredje dag tror jag. Spelar igentligen inte så stor roll 
för just nu har jag 1 unik besökare. Eller det har jag inte men det känns som det ..
Aja, jag ska utse veckans blogg snart. Ska bara kolla klart på desperate housewives som jag missade i tisdags.


i miss u

Gratis sommar glass !

Sommaren är ju här och vem vill inte ha en iskall glass då? 

Gör som jag och bli medlem och samla ihop poäng och få gratis glass! Enkelt och kortnadsfritt. Bli medlem på 2 minuter om ens det och samla sedan ihop så mycket poäng som behövs för att få ett sms på din mobil som du sedan visar upp i affären när du ska köpa din sommar glass. Min favorit är gb sandwich, vilken är din? Klicka här för att komma till deras hemsida eller så kan du ju bara trycka på bilden nedanför.


Rubrik brist

Jag kom inte på någon bra rubirk eftersom jag inte gjort någonting idag.
Det ända jag gjort är att servera korv och dricka till fotbollsspelare. Imorn
åker jag hem. Ska bli ganska skönt faktist, men på torsdag ska jag iväg
igen. Till skåne i en vecka sen ska jag bara vara hemma. Fast jag
kommer säkert följa med någon till deras land eller nått. Men nu ska jag sola tror jag.
Det är fett varmt ute ju !


Fotboll för småglin och gamla gubbar

Snart ska jag till fotbollsplan nedanför oss för att göra samma sak som igår, öppna läsk och
grilla korv. Fast den här gången till dom som frivilligt väljer att spela fotboll .. -.- Det är bara jag,
mormor, morfar och susanne kvar dom andra är och spelar golf. Det gör dom typ varje år på
midsommardan, nördar .. Aja, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.
Ska försöka skriva mera under dagen !

haha, jag hittade en gammal bild på mig. Hur gammal kan jag ha vart ? 6-7 år ?


Jag tänker inte ens kolla min statistik idag ..

Nej, igår sög den .. Och idag kan jag inte tänka mig att den är något bättre eftersom det är midsommarafton ..
Men livet går vidare ! Vid tre gick vi ner till midsommar stången. I år var det våran tur att sköta grillningen och sånt.
Haha, jag fick stå och öppna flaskor. Sen gick vi hem och började fixa med maten.
Vi ska snart käka köööött :D Haha gott ! Men jag skriver väll ikväll tror jag ;)
Puss !


Midsommarafton!

Min dag började med ett skit dåligt humör .. Jag kände för att döda någon :$
Sen vart det bättre. Nu är jag bara trött. Vi ska snart äta och vid tre ska vi ner till vattnet.
Haha, man får typ dans och så men hell no att jag gör det :s haha.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska när jag har skrivit klart läsa bloggar.
Jag skriver iaf mer ikväll !



Godnatt !

NU SKA JAG SOVA !

Glömde berätta vad jag gjorde idag !

Jag käkade lunch vid ett och vid tre mötte jag emelieh och ammi i alby. Haha vi satt i kiosken och pratade. Sen typ städade vi och då fick vi cola av någon kåt 15 åring :) Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till aleplan och jag fick min mobil av pappa. Men nu ska vi käka tårta ! Pusspusspuss !


PÅ LANDET !

Jao, nu är jag på landet. Vi åkte vid sex och kom nu  .. Det var typ fett mycket trafik :S
MEN NU HAR JGA ÄNTLIGEN FÅTT MIN NYA MOBIL ! Den är rooosa :D
Hihi, just nu sitter och och läser seriösa tråkigt bloggar. Visst jag skriver seriöst ibland men det måste man ju. Men endel skriver alltid seriöst ! Det är ganska tråkigt att läsa .. Aja, imorn är det midsommarafton och det är bäst att det inte regnar ! Jag vill ju sola .. Aja, får väll se imorn. Vet inte riktigt om jag skriver mera ikväll men annars säger vi väll godnatt :)

GLAD MIDSOMMAR


YES !

Jag slapp gå över till mamma idag. Hon kommer och hämtar mig här eftersom hon hade typ bilden i älvsjö. Så nu ska jag nog städa rummet så blir pappa glad. Hoppas hoppas hoppas att mobilen har kommit ...

Vart tog solen vägen ? :O

Hallå ? Vart tog den varma solen vägen ? Nu blåser det ju kallt och det är gråa moln överallt !
JAG VILL HA SOL TILL MIDSOMMAR !

man ser typ inget men det står att det ska regna idag och imorn och på lördag ..

Ska snart till mamma

Godmorgon !

Vaknade för en timme sen och sen dess har jag kollat på våra bästa år. Jag ska väll snart fixa lunch istället för frukost eftersom filip måste ha mat och jag ska sticka hem till mamma. Hoppas det inte blir tungt att gå med en stor väska och en data väska. Äh,vem försöker jag lura det är klart det blir tungt ;) Aja, det får jag väll ta .. Hemma hos mamma ska jag packa och sen kanske hitta på nått med någon och sen måste jag ringa pappa och kolla om mobilen kommit så att vi kan hämta den påväg till landet eller om han kommer förbi med den men han brukar jobba så sent .. Men nu ska jag fixa mig. Jag kan ju inte gå runt i pappas tröja ? Eller ?

Klar ..

För sängen! Ja, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Måste
bara kolla om det är något bra på tv annars sätter jag på en film.
Stora godnatt kramar, johanna §

har jag inte en bra kamera ?

Godnatt !

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tror jag. Fast först måste jag tvätta bort sminket. Jag kanske skriver senare! Pusspusspuss !

I NEED ..

THE SIMS 3 ! ALLA SÄGER ATT DET ÄR AS KUL FAST ÄNDÅ LITE KONSTIGT, MEN JAG MÅSTE BARA HA DET !


Cassandra har gått

Cassandra gick för 30 minuter sen och jag har ätit och duschat. Min mobil som jag fick l
åna av pappa är typ sönder :s Jag har inte gjort något men den vart fett seg sen stänger
den av sig hela tiden. Hoppas, hoppas, hoppas att den nya kommer imorn så att jag hinner
få den innan jag åker till landet. Nu ska jag iaf kolla på vänner och packa till imorn!


Om igår

Jag berättade aldrig vad vi gjorde igår så jag tänkte göra det nu. Vi kom hem runt tio och då gick typ alla och la sig förutom jag och amanda. Vi hade webb med anton och någon danne som var i norge. Sen ringde anden och tedde och vi snackade med dom ett tag sen loggade dom in på msn istället. Så vi hade webb med dom också. Runt tre somnade vi och som sagt vaknade vi halv tolv. Så nu är jag inte alls trött .. :s




Blogg.se !

Förlåt för att jag inte har skrivit men blogg.se är fett konstigt.
Vi har käkat och jag har fixat cassandras blogg och spelade precis klart nhl.
Hihi jag vann ! :D

Förlåt ..

För att jag inte skrivit men jag sov ju hos amanda. Hinner inte berötta vad vi gjorde så kag gör det när vi kommer hem ;)<3 Nu ska jag försöka få tag i cassandra .. Skrver när jag kommer hem !

Sussulussar hos amanda!

Jag slaggar hos amanda ikväll. Imorn ska jag vara med cassandra typ. Men vi skulle typ igentligen vara med acke men han skulle typ, spela fotboll .. ? Och nu ringer anden och typ tedde och typ driver. Haha och så hör man anden. Dom säger typ " ah, vi är i hökarängen vid viderofönstret " Man ba jaa, och så ringer ni från andens mobil utan dolt .. Men jag kanske skriver hemma hos amanda annars skriver jag imorn! Puss !


Äter hos amanda!

Jao, jag käkar hos amanda ikväll. Sen ska jag hem till pappa igen.
Ojuste jag hittade en söt jacka på gina tricot igår,


Vi är konstiga...

Ja, vi är riktigt konstiga idag. Mötte amanda i skolan klockan ett. Då stack vi hem till miig och satt på min baksida och sen kom kungen! Men sen dissade han oss och var med tedde och nu vill han typ vara igen... Ätit lunch har vi också hunnit gjort! Köttbullar :) HAHA OJUSTE ! Amanda åkte framlänges ner för trappan! HAHAHAHAHA SJUKA KVINNA ! Nu ska vi ut i varma solen! Pusspusspuss !

Hejdå!

Nu ska jag gå och möta amanda vid dalskolan.
Vi ska käka lunch och sen hitta på något ruuligt :)
Men jag skriver när jag kommer hem elelr innan !
Glöm inte veckans blogg lite längre ner !


Solen skiner !

Ny duschad och på klädd sitter jag här och lyssnar på sommar musik och har dragit upp persienen (?) och vet ni vad? Haha, solen skiner! Det är inte så varmt ute men, SOLEN SKINER I ALLA FALL! Ska gå och äta frukost nu sen sminka mig lite snabbt, blir nog inget puder idag om solen fortsätter skina. Puss !



Vi hade i alla fall tur med vädret...

Igen. Ja, nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på vi hade i alla fall tur med vädret igen. Alltså tvåan. Imorn ska jag ju hitta på något med amanda så jag skriver kanske inte så mycket. Glöm inte veckans blogg !

http://johanu.blogg.se/2009/june/veckans-blogg.html#comment



hihi, av någon anledning kände jag för att ta på mig min klänning. Den är as skön så!
och såklart en myskofta från pure :) <3


Veckans blogg!

Från och med idag kan du "som har blogg" bli veckans blogg !

Du gör så här :

Varannan måndag (eller varje måndag) så kommer jag att skriva ett inlägg.
Det ända du behöver göra är att skriva ditt namn och bloggadress så fixar jag resten.
I slutet av veckan (lördagen eller söndagen) så kommer jag att lotta ut, RÄTTVIST, veckans blogg!
Svårare än så är det inte. Så vad väntar du på? Tiden startar,
Nu !

Vad "vinner" du ?

Vinnaren varje vecka vinner en länkning en till två gånger.
Jag kommer att kommentera din blogg om du har vunnit och kommer också fråga om det är okej om jag tar en bild från din blogg :)


Har du några frågor kan du alltid kommentera något inlägg eller skriva på msn, om du nu har mig på msn ;)

ps. det kan också hända att ni läsare får välja veckans blogg !

Visste ni att...

Jag älskar ica reklamer :) Haha, vet inte direkt varför men dom är bara så bra!
Jag kanske är konstig men ja, deal with it :)


Ny mobil!

Äntligen har pappa beställt en ny mobil som jag gått och längtat efter ..
Han har i alla fall beställt en sony ericsson T700, en 3,2-megapixelkamera mobil.
Med inbyggda stereohögtalare och 512 MB mineskort.


 

Tack rebecca !

Jag läste precis rebecca's blogg, det är ju mean girls på 5:an nu! Så jag ska sätta mig och kolla på det nu men skriver i pausen! Okej, det är paus nu så jag lägger in min mobil i nästa inlägg !


Sooool !

Hejsan alla söta läsare !

Åt för typ en halv timme sen och sen dess har jag suttit och kollat på mobiler och kom fram till en mobil som jag lägger ut sen. Kollade precis vädret på smhi. Och vet ni vad? Sommaren börjar äntligen! Eller haha den varar en dag imorn! Det ska i för sig vara runt 15 grader men sol ska det bli! Säger bara det, ÄNTLIGEN! Imorn ska jag typ hitta på något med amanda. Hon ska ringa runt lunch och jag ska försöka hinna springa innan det. Vi ska väll vara ute och spela sims 3 :) Nu ska jag be pappa beställa mobilen!


Bloggandet ..

Börjar bli dåligt... Eller statistiken rasar så... Vad ska jag göra ?
Jag tänker blogga i 1-2 veckor till för att känna efter. Ska jag fortsätta eller inte... ?
Jag vet inte riktigt, det börjar bli.. Ja...


Mamma, pappa, mamma, pappa

Nu har jag vart hemma hos mamma, igen ..
Och är tillbaka hos pappa, igen ..
Glömde kontrollerna till xbox'et -.- och man måste ju spela xbox idaaag ! -.-
Nu ska jag hjälpa pappa med maten, puss !

Ingen amanda,

Nope, idag vart det ingen amanda men imorn blir det amanda !
Jag är iaf hemma hos pappi nu . Alla bråkar med mig. Eller mamma och min lillebror.
Han försöker tvinga mig att gå ut till pappa för att ge honom en nyckel så att han kan
åka och hämta kontrollerna som min LILLEBROR vill ha. Lat ? :s
Aja, ja ska ringa pappa och fråga.
På torsdag åker jag i alla fall till landet men tar med mig datan.
Kommer ha tråkigt där .. Så smsa !


Tråkigt väder :/

Ååh, vad tråkig väder det är!
Men imorn ska det bli bättre, hoppas jag ..
Men jag ska iaf gå ner och fixa något att äta för min mage ropar efter mat ..
Jag har inte käkat någon frukost :$


Godmorgon !

Eller ja, jag vaknade vid 9 av att dom utanför körde bandy ...
Aja, så är det sommaren runt på morgnen.
Idag ska jag i alla fall vara med amanda, hon ska ringa runt 11-12 tror jag.
Hihi hon har köpt sims 3 så vi ska väll spela det ett tag.
Vart någonstans vet jag inte, här eller hos henne antar jag.

movie time!

Jag valde att kolla på en film på datan för vi har bara tråkiga och dåliga filmer här hemma.
Det blev iaf wild child, eftersom vi såg john tucker must die igår så.
GODNATT !


Nu tänkte jag ..

Lägga mig och kolla på en film.
Vet inte riktigt vilken än men jag skriver snart igen :)

Sean Kingston - Fire Burning


Inte ens ett år !

Haha emelieh berättade att endel tror att jag och emelieh kännt varandra as länge !
Men det är fan(tomen) tvärt om, vi har inte äns kännt varandra i 1 år :)
Hihi, står vi så nära varandra ?
Vad är det som gör så att ni tror att vi kännt varandra as länge ? :) <3

Dum du är :)


RALLYBRUDAR JAO !

Haha, jag har precis kollat klart på rallybrudar. Den var bra, inte direkt något jag skulle rekomendera men ..
Nu sitter jag och kollar på femman. Vet inte vad det är, haha men bra var det :D


Tråkigt väder hela veckan ?

Hoppas det inte blir tråkigt väder hela veckan ..
Jag orkar verkligen inte det!
Man blir fett trött och på as dåligt humör.
Det är därför jag inte skriver så mycket.
Men jag måste verkligen dammsuga nu.
Jag badar i salt, fråga inte varför jag har salt på golvet !

Usch vad kallt :s

Omg, shit haha fett kallt det var! Och jag gick runt i ballerina :s Men nu har jag i alla fall fixat mitt guldkort. Skönt att få det gjort ;) Vi åkte popexpressen 6 gånger och runt fyra tröttnade vi på vädret och stack hem. Jag har duschat och käkat och klockan är liksom bara halv sju ? Vad ska jag hitta på nu då ? ..





Lägga ner eller vad ?

Omg, vad min statistik gick ner igår :o
Ska jag lägga ner ? Aja, vivaknade iaf nyss och ska käka fukost snart.
Eller nu ropar anders så hihi vi ska väll käka nu.
Men sen ska vi fixa oss och sen dra till grönan,
puss !

Webbi !

Nu sitter vi och webbar med simon och cribbe.
Vi ska typ kolla på film snart, eller så lägger vi oss eftersom vi ska till grönan imorn.
Okej, emelieh tvinga mig kolla på film. Så jaja.


Inne,

Vi har vart ute typ 2 timmar :s fryser asmycket :/
Imorn ska vi iaf till grönan, hoppas någon vill med ..
Om någon vill äre bara att smsa elelr ringa ;)


EMELUIE SLAGGAR !

Nu är jag och emelieh hemma hos mig, mötte henne i centrum för typ 2
timmar sen. Vi satt och snacka skit som vanligt ;D Haha sen kom mamma och hon skjutsade hem oss. Vi ska
väll snart käka tacos. Jag ör verkligen inte sugen på att blogga just nu så jag bloggar sen !


Mode duell !

Båda bär den med stil!

The Hills-stjärnan Audrina Patridge bar denna trendiga Stell McCartney-overall till invigningen av hennes PETA-annonskampanj. Desperate Housewives-stjärnan Eva Longoria gillade även denna outfit så mycket att hon hade nästan exakt den samma på Heathrow flygplats i London. Frågan är nu vem bar den bäst, Audrina eller Eva?
Själv måste jag säga, Eva!

Hiss eller Diss ?

Jag har sett många med gladiator skor nu.
Men jag har aldrig fattat vad som är så snyggt med dom?
Är dom verkligen snygga ?
Eller ska man ha ballerina skor i år igen ?
Själv tycker jag att endel gladiator skor kan vara snygga ..
HISS ELLER DISS?
 VS

UUUSCHHHH ...

VAD DET LUKTAR PÅ MITT RUM :S DET LUKTAR TYP .. JAG VET INTE MEN ÄCKLIGT LUKTAR DET IAF :S

Hemma, snart emelieh

Nu är jag hemma. Min mobil vart helt weird igår :s när jag tryckte på i fick jag k3d och allt :s
Så jag mötte pappa i cetnrum och han lånade mig en mobil tills jag får en ny. Pappa ska beställa en på tele2.se som jag vill ha. Men mobilen jag har nu är touch så den är rätt jobbig men den ha 5 megapixel kamera så det är bra. Men i alla fall om 10 minuter är emelieh i stockholm och då ska hon hem och sen kommer hos typ till mig eller nått sånt. Jag vet inte om vi ska köpa sims men jag får nog inga pengar eftersom jag får en ny mobil och guldkort. vilket blir 3-4 tusen så .. Men aja jag ska nog köpa sims under sommaren någon gång. Jag och amanda hade skit kul. Vi hade webb med anton, vincent och simon. Förlåt amanda för att jag vart så trött men jag hatar småbarnen utanför som väcker en klockan 9 på mogonen -.-

ooooppsi :s

Nu vart det sent :o
Hihi vi har haft webb med folk och sminkat oss te fjortisar :D
Hahaha, men nu är jag jätte trött eftersom jobbiga småbarnen utanför oss väckte mig 9 ...
Men nu ska vi faktist sova :D
Godnatt !

webbilder !








Direkt från husvagnen !

Japp, nu sitter vi husvagnen.
Jag har precis kommit hit. Omg vad micke och fredrik var jobbiga vid middagen -.-
Dom satt och prata om leifi (?)
Men jag skriver mera ikväll !


NU FUNKAR INTERNET !

Ja, men det är väldigt segt .. :s
jag kan inte läsa någons blogg :o
så jag läser dom sen.
Mamma kommer hem snart sen ska jag käka och sen skjutsar mamma mig till amanda.
Hihi vi ska ha det as kuul :) Jag har "fixat" två filmer :$ <3

egen dagens

dagens frisyr : uppsatt men hårband.
dagens klädsel : klänning från h&m och en kofta från vero moda.
dagens humör : trött men ändå as glad av någon konstig anledning :)
dagens vill ha : nya kläder !
dagens önskan : BRA VÄDER PÅ SÖNDAG !
dagens ska : sova hos amanda och ha ruuuligt !

Jag sticker ut !

Haha fast jag ska bara gå och slänga soporna och sen kommer jag tillbaka !
Syns senare :D <3

vart de konstigt ?

a) Ta fram mobilen, Gå in på kontakter.
b) Håll inne neråtknappen en stund och sen släpp.
c) Skriv vem det blev som svar på frågorna.

1. Jag heter: Emelieh hem
2. Jag gillar: Jonatan 8sn
3. Jag hatar:  Johanna tvilling
4. Jag är kåt på: simon
5. Jag är verkligen super kär i: emma b
6. Snyggast i världen: Kungen

7. Fulast i världen: sanna
8. Äckligast i världen: emelieh lk
9. Muppigast i världen:  mamma

10. Tråkigast i världen: vickan
11. Jag ska satsa på: acke
12. Bästis: forsting
13. Jag vill ha sex med: masken
14. Hatar jag mest: hanna
15. Jag har en hemlighet med: anton grossman
16. Skäms jag mest över: matilda 


Frågor och svar !

Japp, här kommer frågorna och svaren till min frågastund !

Postat av: Johanna A

här kmr två frågor :)
1, hur många inlägg har du skrivit i denhär bloggen?
2, hur kmr det sej att du börja blogga?
<3 :)

 
Svar :
532 inlägg tror jag att det var :)
det var emelieh som påverkade mig att börja, hon skrev och då ville jag också skriva :)


Postat av: ronja

hur gammal är du`
varför bärja du blogga?
varför är du så söt? :D


svar :
13 vårar.
det var emelieh som påverkade mig att börja, hon skrev och då ville jag också skriva :)

taack :) haha men det kan jag faktist inte svara på.

Postat av: mirela

Hejsan!

Jag har precis kört igång med " dagens fråga " på min blogg, skulle varit kul om du deltog i dagens fråga idag, frågan lyder såhär;


om du fick resa bort någon stans, varsomheeeelst i världen, vart skulle du då resa? och varför? vem skulle du ta med, varför? =)


hade varit kul om du svarade =) motivera gärna ditt svar!


 svar : bra fråga, jag skulle nog åka till new york, en fantastisk stad ;) haha kolla frihetsgudinnan och shoppa :)
jag skulle nog ta med mig min närmaste vän som jag nästan aldrig bråkar med :)

Postat av:

skulle du vilja vara som paow och dessi ?


svar : på vilket sätt ? att dom är kända bloggare eller vara som deras personlighet.
om du menar som kända bloggare är svaret självklart ! men asso jag skulle inte vilja ha samma personlighet för jag är jag och dom är dom.

Postat av:

ÄLSKAR DU EMELIEH ? :)


svar : ofc, du är en i familjen lk :) <3
Postat av: noora

varför börja du blogga? ,
vad heter din bästavän ?
vad är din favvofärg?


svar : det var emelieh som påverkade mig att börja, hon skrev och då ville jag också skriva :)
bästavän är nog johanna, jag har kännt henne sen jag var liten och älskar henne <3 men jag har ju flera bästavänner.
hmm .. jag tror jag säger rosa eller vit :)

Postat av: Elin

är du ihop med nån?
har du haft nån annan blogg förut?
hur kom du på namnet johnu?
och vad gillar du mest i skolan?

svar : nej, inte just nu men skulle gärna vilja bli ihop med någon ;)
ja, jag hade en som hette larssonz tror ja,
hihi om jag ska vara ärlig så kom inte jag på det. utan kasper så vi får tacka honom för det ! TACK KASPER !
att få träffa kompisarna :)

Japp, det var dom! Har ni fler frågor kan ni bara kommentera då och då så svarar jag !


Mysteriet på Greveholm

Hihi, jag kände för att dra ner rullgardinen. släcka alla lampor, tända ljus och sätta på en gammal film jag fick i julklapp år 2006. Eller så kanske det var 2007 ? Kommer inte ihåg. Men den gick iaf som julkalender 1996 någon gång och den är faktsit as bra! Kanske är konstigt men den är verkligen det. Mamma kommer hem vid fyra - fem och då ska vi till centrum och klippa mig och handla till ikväll för vi ska ha typ avslutningsmiddag :) Sen skjutsar mamma hem mig till amanda och vi ska sova i husvagnen. Men jag har med mig min data för vi ska kolla film och så. puss !

ser det inte lite läskigt ut ? ;)


OMG VAD DET REGNAR :O

Shit vad det regnar ute :s
Hoppas det inte regnar såhär mycket på söndag...

GODMORGON !

Eller godmorgon och godmorgon jag vaknade typ 10 :s
Men jag har precis ätit frukost och ska städa mitt rum.
Jag har möblerat om :D
Hihi, nu har jag större plats. Men jag vill ha större säng :/
Jag har inte fått den som jag fick i julkläpp :(

I WANT MY BRORSAS SÄNG !

Next stop ..

SÄNGEN !
ja, nu är det dags för mig att gå och lägga mig i sängen och kolla tv och smsa !
Det har vart en aslång dag så jag är as trött :s Sitter just nu och borstar tänderna och tar webb bilder.
Jag ser sjuk ut X) Men jag slänger in en bild i alla fall.

visst kan man vara snygg när man borstar tänderna .. :s

slaggar hos amanda imorn !

A, imorn sussar jag och amanda i deras husvagn.
Måste käka hemma och så men sen ska jag dit !
Kommer bli ASKUL :D
Och på lördag ska nog emelieh sova hos mig och på söndag ska jag till
grönan med emelieh, acke och typ ralle. Då är vi 4 :)



haha, han var helt dyngsur när han kom hem efter 2 timmars åk på ett flak :)


HEMMA !

Nu är jag äntligen hemma !
As skönt :D
Det var kul att vara hos kusinen också.
Borta bra men hemma bäst :)
Aja, nu ska jag kolla tv och hämta ett glas kallt vatten !

Im the best !

Nu har vi käkat och jag har vart jätte duktig :)
Kan inte skriva så mycket för jag måste ner nu.
Imorn ska jag nog vara med amanda.
Förlåt cassandra men jag hade bestämmt med amanda innan :/

Ett lite kort ..

inlägg blir det nu.
Eftersom vi ska åka snart.
Mormor och morfar kom nu. Hihi  det ska bli skit kul att hjälpa till ikväll.
Haha, amanda I GOT THE POWER !!


Hos susanne !

Nu har jag fixat klart mig och så,
vi ska väll snart åka till tobbes skola och sen ska vi hem och fixa och trixa.
Alla kommer typ runt fyra tror jag det var. Så det är ganska långt kvar.
Men jag skriver nog imorn när jag vaknar.
Ha ett bra sommarlov :)

Rosor !

Hihi nu kom mamma hem med rosa rosor till mig :)
Men vi ska åka nu så jag skriver väll på torsdag kväll eller fredag morgon <3
PUSSPUSSPUSS !!!!!

HEMMA !

Nu är jag hemma! Mamma kommer väll runt fyra halv fem.
Eller kanske fem. Jag har ingen aning :s
Sen ska vi till mörby och köpa klänning och lute sånt.
Thehe, min klänning gled typ ner (?)
På söndag ska jag i alla fall till grönan med emelieh och acke.
Och någon till så att vi blir jämnt :) Det blir nog ralle tror ja.


Sussar hos moster !

Japp, idag slaggar jag hos moster susanne eftersom jag ska hjälpa till på min kusins student imorn.
Ska bli askul asso ! Mohaha I GOT THE POWER !
Men jag ska snart hem till mamma och packa lite sen kommer mamma och vi ska åka till mörby centrum.
Köpa present och strumpbyxor. OCH SKAVSÅRSPLÅSTER !
Men jag kommer nog inte kunna blogga så jag bloggar när jag kommer hem och imorn kväll!

tänk er ..

ATT NU ÄR DET SOMMARLOV !
AS SKÖÖÖÖÖNT !
SOL, BAD OCH MASSA KILLAR :D

We love läsk !


Skolavslutning

Nu är jag hos Natacha !
Haha, omg vad skolavslutningen var tråkig,
Fast en tjej sjöng typ asbra ! Hon gick i 9:an.
Men iaf, nu är jag hemma hos natacha och vi har käkat tårta och köpt bussremsa.
JAG KOMMER SAKNA DIG HONEY!
Hihi, fast jag ska gästblogga lite hos henne.
Men nu ska jag vara lite social mot henne.

Hos Natacha !

Nu är jag och amanda hos natacha!
Eller vi kom för 20 minuter sen.
Vi ska väll snart åka tror ja.
Skriver när jag kommer hem !


Jag stänger av datorn !

Nu är dh slut och jag ska stänga av datan och fixa lite.
Ska hem till emelieh tidigt imorn bitti så jag skriver när jag är hos henne!
Efter skolavslutningen följer jag med hem till emelieh och käkar tårta
och umgås med hennes familyaaa :D
Godnatt !

YES YES YES !

Tänk er, om 2 månader och typ några veckor börjar jag sjuan.
Haha, intresseklubben antecknar ?
Dh är ju nu så jag sitte roch tittar på det sen ska jag tvätta bort sminket och fixa lite till imorn.
Ni kan få bild på outfit imorn!
Pusspusspuss §

I love my dh

Frågestund !

Glöm inte min frågestund som ni hittar här !


I love my ramlösa !

Sitter och kollar på ugly betty och ska snart gå ner och fixa en macka
och sen kolla dh ! Hihi jag har fått folk att börja titta på det och visst är det bra ?!
Hihi skriver nog efter dh eller i pausen !


NÅGRA TIMMAR KVAR !

Nu är det bara några timmar kvar tills det är sommarlov !
SKÖÖÖNT ! :D
OPPS ! NU ÄR DET UGLY BETTY !
Skriver sen ! :D

Min och amanda's goda lemonad ! :)


Nu har jag ..

Målat naglarna och noppat ögonbrynen!
Fint ska det vara ;)
Nu är det ju vänner ! Sen uglybygly och dh !
Skriver i pausen !


Jag ljög !

Eller jag ljög inte men jag talade osanning ;)
Jag är verkligen blogg sugen just nu !
Hahah jag läste precis amanda's blogg.
Vadå jag ligger alltid i sängen när du bloggar ?
Hahaha, jag kan ju inte hjälpa det :D <3

Ikväll ...

ÄR DET UGLY BETTY OCH DESPERATE HOUSEWIVES !

Vilka ska kolla på dom bästa programmen som finns ;)

Inte bloggsugen ..

Just nu är jag inte blogg sugen ..
Vet inte varför men jag kan berätta kort vad jag gjort idag,
Efter skolan gick jag och amanda hem till mig och gjorde lemonad och pommes.
Sen gick vi hem till anton och där var anden också :)
Haha vi var ute med anton's lillebror lite sen gick vi in och satt vid datan och jag snodde
andens mobil och spelade typ hela tiden.
Haha och sen när vi skulle gå så tog jag hans keps och mobil så dom typ sprang efter oss.
Jag skulle haft kvar den ! :)

Lemonad gör en glad :)

Hihi, det kom jag på alldeles själv :D * stolt *
Vi slutade i alla fall klockan 11 idag och då gick jag hem med amanda.
Och nu sitter vi och dricker lemonad !
As gott !

Stafett ..

Omg, idag ska jag springa stafett :s
Hoppas det inte är långt för jag är fett trött ..
Haha, aja nu ska vi inte klaga på det.
Sitter här med mascara i ena handen och kletar in ögonfransarna.
Idag ska jag hitta på nått med amanda och simon.
Och emelieh om hon kommer :)

hahah, jag var bara tvungen

22.00

Nu är klockan tio och jag har fixat klart mig,
Jag har till och med borstat tänderna !
Shit vad duktig jag är :D
Hihi, nu ska jag kolla på tv och smsa.
Godnatt !


Är det bara jag och Natacha som tycker den är sorglig ?

Den är sorglig men ändå så bra !


1 agusti ..

HERE I COME ÄLTA !
om ca 2 månader flyttar jag till älta med pappa.
Hihi han sa att han kanske skaffar hund då.
Hoppas verkligen det! Annars blir det så ensammt.
Eftersom ingen i klassen bor i älta :)
I WANT A TOLLARE !


IM BACK !

Nu är jag äntligen hemma !
Stack till stan och amanda och natacha tvingade mig prova typ 100 klänningar, och till slut köpte jag en enkel rosa.
Och ett par vita skor till. Det ända som fattas nu är ett halsband eller örhängen.
Tror jag köper örhängen. Sen åkte vi buss hem och anders kom och hämta mig i centrum.
Vi stack till farsta och bytte byxor på brothers och käkade på italien någonting ;)
Haha, men imorn ska jag typ hitta på något bus med amanda och simon.
Nu ska jag nog gå ner till Marie och kolla min fot.

u make my day §

Hos N'

Nu är jag hos Natacha,
vi ska in till stan !
Skriver när jag kommer hem :)

Försov mig -.-

Klantig som jag är somnar jag om klockan kvart i sju då jag hade satt alarm och vaknar KVART över sju !
Shit vad jag flög upp ur sängen, jag hade liksom bara 25 minuter på mig att göra mig i ordning.
Men sen ringde jag amanada hihi och hon sa att vi skulle ta bussen som går 8.23 :)
Så jag behövde inte skynda !
Ojj, nu är det bara 15 min kvar tills jag sa gå, måste fixa klart mig !


Shit, svenskan !

Faen, svenskan ska vara klar på tisdag annars måste man jobba under sommarlovet.
Så jag ska sätta mig och jobba lite nu så att jag slipper göra så mycket sen ..
Stänger av datorn nu men jag skriver imorn bitti trorja ;)
Godnatt !

så kan man ju se ut efter man har duschat ..


Veckans planer !

Måndag : " Kunskapstävlingar " med klassen och typ åttorna. Sen till stan med emelieh (amanda?) och kolla på klänning och skor!

Tisdag : Städa skåpet och springa stafett, slutar runt 11-12 och då ska jag typ vara med amanda ?

Onsdag : SKOLAVSLUTNING ! Om ingen vill hitta på nått efter sticker jag med emelieh hem till henne och hennes familj och käkar tårta, sen ska jag möta moster susanne och sova hos dom.

Torsdag : Vaknar upp hos kusinen, fixar mig och fixar lite hemma hos dom. Tobbe (kusin) tar studenten och springer ut klockan 12 så då ska vi vara där, sen åker hen flak och då stricker vi hem till susanne igen och fixa allt och sen kommer hela släckten och så firar vi tobbe!

Fredag : Jag tror det blir cassandra då.

Lördag -:-

Söndag : GRÖNAN ! :D


Onödig vecka ?

Jag har precis ätit.
Muuuuuums :D
Haha, och jag snackade precis klart med mamma.
Jag var tvungen att logga in på hennes msn och kolla vecko brevet.


Hej!

Nu är det dags för sista skolvecka detta läsår! Den blir bara tre dagar
och det är följande som gäller:
Det stod unigifär såhär,

Måndag: Start kl.8.45 som vanligt. Denna dag har vi "Kunskapstävling"
för åk 6 och 8. Vi beräknar att avsluta dagen vid ca.kl.13.30-14.00.

Tisdag: Start kl.8.30 - Städdag, stafett och lunch ca.kl.10.40. Elever
slutar efter lunchen.
Det är bra att ha med sig en plastkasse
så att man kan ta hem eventuella böcker/skrivhäften/pennor/kläder m.m.
från sitt skåp - skåp måste städas och tömmas!

Onsdag: Skolavslutning
Vi samlas i klassrummet kl.9.10; avslutningen i
idrottshallen kl.9.30. Elever slutar ca. kl.10.30


Man måste ju bjuda lite på sig själv !


Some pics !


ditt lilla cp :D <3


we <3 jordgubbar ;)


haha, scheeeekt ! ;)


här är hon ännu mer cp, men ni vet ju att jag älskar henne ändå!


I § U


haha, jag höll på att skratta ihjäl mig igår, and i cryyyyy ! HAHA

THATS ME AND I CRY !

TJA !
Nu är jag hemma igen. Jag mötte Natacha vid ett och vi gick till ica och handlade jordgubbar och dricka.
Sen gick vi till alby och la oss vid fotbollsplanen typ.
Det var ganska kallt men sen vart det as varmt ! Men sen vart det kallt igen ..
Så vi gick och mötte typ rebecca berg på vägen med några.
Nu är jag hemma och ska snart äta tror ja ..


Ojuste, någon som går i min klass som vet om vi har idrott imorn ? Vi har ju klassens dag ?

FRÅGESTUND !


Piknick

Jao, ska snart gå och möta emelieh och typ emma tror ja,
och så ska vi köpa nått att äta sen ska vi ha piknick!
Även fast det är ganska kallt ute ..
Skriver när jag kommer hem ! :)

Godermorgon !

Förlåt emeieh men din design vart inte så jätte bra men jag ska fixa den sen.
Då kan vi ju ta dina nya bilder från mobilen ;)
Jag vakande i alla fall halv tio ..
Ska nog käka lite frullebulle nu. Sen ska jag ut och springa.
Skriver sen !


GÖDNATT !

Hihi nu har jag och emelieh snart webbat klart.
Båda är SKIT trötta. Jag ska bara tvätta bort mitt smink och borsta tänderna sen
lägger jag mig i sängen och soooover !
Haha, om 10 min är det slut på webbandet alltså.
GOOODNATT !

Föresten, vad tycker ni om min design?

2 TIMMAR OCH 30 MINUTER KVAR !

Nu är det bara 2 timmar och 30 minuter kvar tills jag och emelieh ska säga adjö .. :'(
Haha, fast vi är säääkert uppe längre !
Hihi älskar dig emelieh ! <3


Sockerpärlan emelieh !

Hihihi, jag och emelieh ska webba hela kvällen !
Roooligt ! Blir som vi är med varandra ;)
Bilder kommer under hela kvällen !
Läs hennes blogg också !
http://emeluie.blogg.se


HAHAHHAHAH !

JAG OCH EMELIEH KAN INTE SLUTA GARVA !

THATS ME AND I CRY !


BILDER!




Webbi med emelieh !

Ikväll och inatt ska jag webba med emelieh, hihi vi ska typ börja vid halv nio kanske och hålla på tills ett!
MOHAHA ! Så det blir väll några bilder sen!


Ingen jäkla klänning !

Jag hittade ingen jäkla klänning i nacka.
Så på måndag ska jag till stan med mamma och köpa.
Jag köpte en bh. Det var det ändå ..
Pappa har åkt så det är bara jag och filip hemma.
Fredrik skulle på typ till micke eller på fest.

Dumpa Matthew

Godmorgon!
Jag vaknade i för sig vid halv tio men jag har inte hunnit skriva.
Har hunnit äta frukost och duscha. Ska väll sminka mig snart också ;)
Idag ska vi till nacka forum och jag hoppas absoluuut ! att jag hittar en klänning.
Annars vet jag inte vad jag ska göra .. Någon som har något tips på vart jag
kan hitta klänningar ? Ojuste, angående rubriken. Igår när vi handlade på brothers fick vi tre böcker med oss. Var av en av dom hette Dumpa Matthew, den var skit bra !


Lång dag,

Det har vart en lång dag och imorn ska jag iväg
och shoppa igen så jag säger godnatt till
alla underbara läsare!



Liseberg kaniner

I onsdags var det jätte jobbigt på playahead. Man fick gb varje minut om att någon hade gjort en lisebergskanin. Nu är det bättre för nu får man mail om det istället och det är enklare att radera. Men snälla playahead. Sluta förendra så mycket !


x-effect

Just nu sitter jag och kollar på mtv " rubrik ".
Imorn ska vi typ till stan och shoppa eller något annat ställe.
Hoppas jag hittar en klänning då ...
På kvällen ska pappa bort så jag är ensam hemma med lillebror :/


Städat!

Nu har jag FRIVILLIGT städat min del av rummet. Jag delar ju med min storebroder ;)
Haha, jag har tom bäddat sängen! Nu sitter jag i alla fall och kollar på talang.
Första gången i år. Tycker det är tråkigt nu när juryn är helt ändrad :s
HAHAHHAHA, DET ÄR NÅGRA JÄTTE DÅLIGA JUST NU!
Jag garvar som in i helvete ! .. X)


ingen klänning ..

Farsta hade verkligen INGENTING!
Allvarligt, fatta hur lack jag blev då ..
Haha men vi ska typ åka imorn också.
För jag behöver verkligen en!
Vi ska snart äta så jag skriver väll efter det :)

bilder från veckan






Utgång Farsta!

Nu drar jag till farsta och kommer hem senare ikväll.
Ska försöka hitta en klänning och skor till avslutningen.


Med amanda, igen :)

Hihi jag har vart med amanda hela veckan.
Det har vart fett kul !
Men nu åker amanda iväg :'(
Idag ska jag ju shoppa.
JAG BEHÖVER VERKILGEN NYA KLÄDER!
Ikväll blire nog en hemma kväll.
Skönt ! Och på lördag ska jag kanske sova hos emelieh.
Annars hittar jag väll någon annan ;)

Shopping day!

Imorn efter skolan ska jag iväg och shoppa klänning till skolavslutningen!
Äntligen! Har precis duschat och ligger och kollar på någon film på sexan.
Men det här blir nog sista inlägget för idag så jag säger väll godnatt nu!

acke


Ingen centrum ...

Förlåt emelieh för att jag inte kom till centrum men jag glömde helt bort tiden!
Du skulle sett hur jag flög ur sängen när jag såg vad klockan var ;)
Men som sagt så var jag med amanda, simon och niklas idag.
Hehe vi är inte så sura längre.
Hahah, kan berätta i skolan istället för att skriva här vad vi gjorde.
Men jag kan säga att vi hade det myyysigt ;)
Har precis ätit och sitter och kollar på tv.
Snart äre vänner :) <3

bilder kommer sen!


Hemma hos mamma .. igen!

Jag har nog vart hemma hos mamma hela veckan efter skolan.
Och varje dag med amanda. Hihi det har vart kul att vara med henne hale veckan.
Jag älskar dig amanda ! <3 Men vi skulle igentligen hitta på nått med simon och niklas.
Hemma hos simon men eftersom dom är så töntiga att inte vågar gå in till dom.
Så jag och amanda stack hem till mig och typ dissade dom.
Men jag skriver senare! pusspusspuss ! <3

Sovmorgon

Ibland är det bra skönt med sovmorgon.
Fast inte idag eftersom jag var tvungen att gå upp lika tidigt som
jag brukar .. Bara för att bussen går så tidigt. Inte en enda buss från
trollbäckens ip går så att man kommer till tyresö gymnasium
vid tio över nio eller halv åtta. Nej dom ska gå så att man antingen kommer
5 över nio eller 8.35! Men nu ska jag inte klaga mera på det.
Idag ska jag nog ha på mig sss och en randig tröja från h&m.
Så jag ska väll gå och ta på mig det nu!
Ha, puss !


21.06

Haha kom inte på någon vettig rubrik så det fick bli vad klockan är.
Just nu sitter jag och gör collage på folk. Det är askul!
Men jag ska stänga av datan snart så vi säger godnatt nu,
Godnatt !

Inte bloggsugen

Just nu är jag verkligen inte blogg sugen.
Men för att ni ska få ett inlägg i bloggen så skriver jag.
Ska väll snart äta, antinger korv eller entrecote (?)


Im home!

Nu är jag hemma. Jag och amanda tog bussen som gick halv fem.
Haha, vi dampade hemma hos mig och lyssnade på typ fett hög musik.
Imorn ska jag typ hitta på nått med amanda. Och typ simon och nån.
Pussss !

Jobbigt

Shaa,
Omg vad camp valley var jobbig .. Eller i alla fall när man har shorts och det spö regnar.
Haha men nu sitter emelieh och spelar gitarr och hittar på egna låtar! Jag säger bara det.
HAHA ! Endel är bra men andra (; Haha  men jag skriver när jag kommer hem till pappa.
För nu är vi hemma hos mamma ! :D

Frisyren ..

Missbildar sig hela tiden!
Nu ser jag jätte konstig ut ...
Aja, jag ska bara springa lite och sånt så jag s***** i hur mitt hår är.
Okej, det gör jag inte men jag orkar inte fixa mer på mitt hår.
Jag ville igentlgen bara säga att jag är vaken och att jag
skriver när jag kommer hem!

amandas bratz ;) ahahhaha


min bratz, hahahahhah så omogna vi är X)

Slut!

Nu är desperate housewives slut :'(
Haha, jag ska lägga mig i sängen och kolla på
dum burken. Christine nu you know :D
Godnatt !



Header ? :s

Jag var trött på min gamla header så jag gjorde en slarvig ny.
Kommer kanske ha den länge innan jag fixar nya bilder.


DH !

NU ÄR DET DAGS FÖR DH !
JAG ÄR DUSCHAD OCH KLAR!


I love ...

Tisdagar! Det är liksom ugly betty och desperate housewives! Det ända problemet är att duscha ..
Jag brukar duscha innan men nu hinner jag inte :/ Men jag får göra det i pausen under ugly betty för
det gör inget om jag missar LITE av det.

först ut på tv är ju,

Har ni tänkt på ..

Att jag nästan alltid bloggar mycket när jag är hos pappa?
Fast det är nog bara för att här går internet 100 gånger
snabbare !


Camp Valley,

Haha imorn ska vi ha något som typ hette camp valley.
Vi är uppdelade i 6 lag, jag är med amanda, tess och elin.
Vet inte dirket vad vi ska göra men ändå (;
Man fick vara utklädda men vi valde att bara klä oss lika.
Ni kan få bild imorn!
Hoppas det blir bra väder bara ..


Jag vet inte ..

Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket idag men jag har varit med amanda typ hela dagen.
Vi köpte tuggummi och sen gick vi hem till mig. Haha på vägen snackade vi om killar.
Om att dom typ inte kan säga ja. Dom säger antingen jag vet inte eller nej.
Visst vi tjejer kan också säga så. Men ja. Haha amanda kommer du ihåg,
" jag vet inte om jag ahr hår på snoppen, ska vi kolla? " Haha, vi snackade
om en person dååå . Hihi sen gick vi hem till mig och kollade tv. Sen vart vi lite vilda.
Vi lekte med bratz ! HAHA! Sen skrek vi typ på varandra och drev med folk.
Hehe förlåt anton (; Haha när vi snackade med honom i telefon amanda X)
" JAG MÄSTE HA LÄPPGLANS, HEJDÅÅÅ ! "

bilder kommer sen (:


Godermogron :)

IM VAKEEEEN ! Hi, jag är lika speedad som jag var igår kväll ..
Jag kan liksom inte sitta still just nu.
Fast jag är lugnare än igår. Då var jag speedad.
Hihi, idag efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Beror på om amanda ska rida (;

Godnatt !

Nu ska jag lägga mig i sängen.
Inte sova för jag ahr inte bäddat men jag ska kolla tv och smsa.
Skriver nog imorn bitti!

Girl test !

THE ULTIMATE GIRLTEST

[x] Du har fler än 10 nagellack
[x] Du har eller har haft lösnaglar
[x] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild
[x] Du har färgat/slingat håret
[x] Du brukar säga "blonda" saker.
[x] Du har alltid din mobil med dig
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma 
[/] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad

SUMMA: 7,5


 Du älskar:
[ ] Glitter
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[ ] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur

SUMMA: 5


Du shoppar på:
[x] Bikbok
[ ] Tara
[ ] Zara
[x] H&M
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[/] NK

SUMMA: 3,5


Du säger ofta:
[X] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[X] Visst
[X] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous

SUMMA: 6

Du läser:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[x] Elle
[ ] Veckorevyn
SUMMA: 2


 Du Tycker om/har sett dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[X] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[x] Just My Luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[X] Mona Lisas leende
[ ] My Girl

SUMMA: 6


Du brukar kolla på:
[ ] Lost
[x] America's Next Top Model
[x] Project Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[x] Men In Trees - ibland när det inte finns ngt annat ;)
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[x] One Three Hill
[ ] Heroes

SUMMA: 9

Du gillar:

[x] Paris Hilton
[x] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[x] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hilary Duff
[x] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
SUMMA: 10


0-10: Föddes du till kille..?
10-20: Tjejig
20-30: Lagom tjejig
30-40: Väldigt tjejig
40-81: Fjortis på riktigt eller?

haha, förlåt jag hade råkat hoppa över dom högst upp så jag räknade fel förut (;


Guldkort

Antingen på fredag eller lördag ska jag fråga om jag kan få köpa guldkort.
Eftersom jag ska vara hemma så mycket på sommarlovet måste jag sysselsätta
mig med nått. Och vad är inte bättre än .. Ett guldkort på Gröna Lund ?
Så mamma om du läser det här, kan du väll ringa mig.
För asso jag kan ju ta pengar från mitt konto som du sätter in 225 kronor
eller vad det är varje månad som månadspeng. För jag hjälper till
jätte mycket hemma så jag borde ha typ 2000 kronor på det kontot ..


PUKÖPÖ

Haha, konstig rubrik men jag har typ gott runt och sagt så, fick det från en video på youtube.
Kan kolla om jag hittar den. Har i alla fall precis duschat och ska väll
sitta vid datan tills torktummlaren är klar då jag ska bädda och lägga mig i
sängen och kolla på tv och smsa :)

Veckan i kort

Gör som emelieh brukar göra.
SKriver lite kort vad som hände i förra veckan.

Måndag : Badade i alby med emelieh, amanda, emelie h, emma, rebecca e och anna, Skit kul!

Tisdag : Var med amanda en stund sen fixade jag min garderob.

Onsdag : Var med emelieh, emelie h, amanda, anna, emma och rebecca e hemma hos anden som var med niklas och kollade på när dom misslyckade att göra pannkakor :)

Torsdag : Amanda en stund sen käkade jag och sen stacka jag till crazy night och träffade typ as många!

Fredag : Shoppade en stund med emelieh i stan, på kvällen var jag ute med amanda i krusboda och cyklade runt. Hahah, eliiiiit ! :D

Lördag : Klippte gräsmattan, var caddie -.-

Söndag : Solade fram till klockan fyra då jag mötte linnea, emelieh och josefin och vi badade i alby och spelade kort och sånt.

Hemma hos pappa

Nu är jag hemma hos pappa.
Förlåt för att jag inte skrivit så mycket men blogg.se funkade inte igår.
Men idag var det en vanlig skoldag, efter skolan cyklade vi till krusboda
badet. När vi kom dit stod simon och typ bråkade med några femmor.
Jag säger bara det, palla vara dom .. ? En av tjejerna är rätt söt men liksom hon
frågade om jag hette johanna och allt :s Dom ska typ börja i dalskolan nästa år. *hoooost*
Aja, haha skit i det om kanske är jätte .. trevliga .. (?) Hehe simon slog en kille i magen ..
Var bara tvungen att skriva det. Haha det måste igentligen kännas bra att bara slå
någon som man är skit lack på i magen även fast man får skit för det!
Och tro mig, det var dom som var ute efter bråk.
Menmen, sen gjorde jag sällskap med rebecca och emelie h och fick reda på
endel hemlisar :) Haha eller sånt som hade hänt i deras förra klass och dom fick
reda på lite saker om mig och . Nu ska vi typ äta för jag är as hungrig!
Ojj, vilket långt inlägg det blev nu!

amanda och jag äger på att baka asso! ;) <3

RSS 2.0